HCM


LOTUL | REZULTATE | CLASAMENT | STATISTICI

– 9 decembrie 2008 | 21:43->HCM a obţinut doar ultimul loc la turneul de la Uzhgorod. Vom reveni cu detalii.
ŞTIRI

Doar ultimul loc la Uzhgorod

După cum vă informam zilele trecute HCM Baia Mare a participat la un turneu internaţional care s-a desfăşurat la Uzhgorod, în Ucraina.Aici fetele antrenate de Ioan Băban şi Costică Buceschi au obţinut doar o singură victorie în trei meciuri şi au suferit două înfrângeri. Mai jos vă prezentăm clasamentul final al competiţiei.
Clasament
1. Rostov pe Don (RUS)          6 p
2. Galitchanka Lviv (UKR)        2 p
3. Karpaty Uzhgorod (UKR)     2 p
4. HCM Baia Mare (ROU)        2 p

9 decembrie 2008 | 17:29 detalii:www.hcmbaiamare.ro

Pregătiri la Ocna şi Sighet


Fetele de la HCM Baia Mare vor efectua un cantonament de 10 zile de 5 zile la Ocna Şugatag.Cantonamentul se va desfăşura în perioada 24-29 decembrie, iar antrenamentele se vor derula atât în aer liber cât şi în sala de sport din Sighetu Marmaţiei. La pregătire va participa tot lotul de jucătoare, mai puţin cele două tricolore, Camelia Balint şi Melinda Geiger, acestea, fiind convocate la naţionala României în vederea participării la Campionatul European din Macedonia.

24 noiembrie 2008 | 15:25 detalii:www.hcmbaiamare.ro

Declaraţii după meciul de la Deva

Vă prezentăm mai jos câteva reacţii după meciul pierdut de Handbal Club Municipal Baia Mare în deplasarea de la Deva, scor 26-23.

Ioan Băban, antrenor HCM: Mă aşteptam ca Deva, la fel ca şi Constanţa, să fie în revenire de formă, date fiind transferurile efectuate. Noi am pierdut acest joc pe fondul unei oboseli accentuate şi a ratărilor in situaţii de singur cu portarul. Consider victoria echipei gazdă meritată ”
Marian Muntean, preşedinte Deva:
” După acest joc se amână sancţiunile pe care le-am anunţat. Încă nu e totul pierdut şi mai putem realiza obiectivul. Azi am avut apărare, dar sincer nu am crezut înainte de meci că vom învinge ”

27 octombrie 2008 | 15:25 detalii:www.servusexpress.ro

Arbitri din Cupa EHF

Oficialii de la HCM Baia Mare au stabilit data şi ora disputării meciului tur din Cupa EHF, împotriva echipei turce Milli Piyango SK , meci care se va disputa pe 1 noiembrie de la ora 17:00 în sala Polivalentă din Baia Mare. Tot în aceste zile forul european a stabilit şi arbitrii care vor oficia la centru dubla manşă cu turcoaicele. Aşadar ne vor arbitra după cum urmează: Andrej Kaveshnikov – Petr Plotnikov din Rusia, delegat EHF fiind Zivan Stakic (Serbia) în meciul tur, iar în meciul retur de pe 9 noiembrie, din Turcia, ne vor fluiera: Miklos Andorka şi Robert Hucker din Ungaria. Delegat din partea EHF va fi Itzhak Hart din Israel.

19 octombrie 2008 | 18:25 detalii:www.hcmbaiamare.ro

Fulare pentru fani şi conferinţă de presă

Cu ocazia meciului HCM Baia Mare-Dunărea Brăila din Cupa EHF, oficialii clubului băimărean vor organiza mâine o conferinţă de presă. Întâlnirea cu presa va începe la ora 11:30 în sala de protocol a sălii Polivalente din Baia Mare. Subiectele pe care se va discuta vor fi toate detaliile legate de meciul din Cupa EHF cu brăilencele, meci care se va disputa duminică, 12 octombrie de la ora 11:00 în sala Polivalentă din Baia Mare. Vă mai anunţăm că tot cu ocazia meciului din cupa EHF cu Dunărea Brăila se vor pune în vânzare fulare cu însemnele clubului la preţul de 20 de lei. Preţul unui bilet pentru meciul de duminică este de 7 lei şi va include pe lângă tichetul de loc şi un program color cu loturile celor două echipe plus alte detalii despre meci.

8 octombrie 2008 | 18:25 detalii:www.hcmbaiamare.ro

Declaraţii după meciul din Cupa EHF pierdut de HCM la Brăila

HCM Baia Mare a pierdut primul meci din Cupa EHF la Brăila scor 31-27. Iată şi reacţiile celor doi antrenori după finalul partidei:
Ioan Băban, antrenor HCM Baia Mare:„Prin prestaţia noastră cred că am contribuit la spectacolul din Polivalenta brăileană. Pentru a ne califica, în retur va trebui să jucăm mai bine decât la Brăila. Va fi greu, dar nu imposibil. Mă bazez pe experienţa internaţională a jucătoarelor noastre, însă aceasta nu va fi suficientă.”
Eugen Baştiurea, antrenor Dunărea Brăila:„Mă bucur pentru victoria obţinută. Am condus meciul pe toată durata, am avut avantaj chiar şi de 7 goluri, însă mergem la Baia Mare cu un plus de doar 4 goluri. Calificarea nu este tranşată, mai avem un joc şi sperăm să-l trecem cu bine”

Duminică, 12 octombrie, de la ora 11:00, se va disputa în polivalenta băimăreană returul din EHF. HCM trebuie să recupereze 4 goluri.

5 octombrie 2008 | 23:04 detalii:www.hcmbaiamare.ro

Meciul cu Tomis a fost amânat

Meciul dintre HCM Baia Mare şi Tomis Constanţa, din etapa a V-a a Ligii Naţionale, programat iniţial pe 5 octombrie a fost reprogramat din cauza participării echipei băimărene în Cupa EHF. Meciul va avea loc pe 22 octombrie după dubla manşă cu Brăila care se va disputa duminică, 5 octombrie, în deplasare, respectiv pe 12 octombrie, ora 11, returul de la Baia Mare. Meciul de la Brăila va fi arbitrat de cuplul Valerija Guseva – Stella Vartanijan (Rusia). În prezent HCM ocupă locul 10 în clasamentul Ligii Naţionale cu doar 1 punct în primele 3 etape. Menţionăm că Meli Geiger, interul nostru drept, ocupă locul 7 în clasamentul golgeterelor campionatului, cu 23 de reuşite. Pe primul loc în acest clasament se situează Andreea Cruceanu de la Rapid cu 36 de goluri.

30 septembrie 2008 | 17:16 detalii:www.hcmbaiamare.ro

Reacţii după HCM-Oltchim 23-19

Ioan Băban, antrenor HCM:„Felicit jucătoarele mele pentru că au reuşit să joace de la egal la egal cu Vâlcea, aşa cum au făcut-o şi etapa trecută împotriva Braşovului. Ţinând cont de modestele noastre posibilităţi financiare este o mare realizare a familiei HCM-ului. Felicit echipa Oltchim, care a plecat cu 2 puncte de la Baia Mare, însă dacă aveam două schimburi pe bancă sigur nu-i mai ajuta norocul să câştige.”

Ivica Rimanici, antrenor Oltchim:„Vă mulţumesc că aţi încurcat Braşovul în prima etapă, dar săptămâna viitoare jucăm noi cu Rulmentul şi va trebui să avem o evoluţie mult mai bună decât astăzi pentru a învinge Rulmentul. Cred că Oltchim a câştigat meciul cu HCM datorită experienţei superioare. Am fost norocoşi pe final, pentru că Baia Mare nu a mai înscris niciun gol în ultimele 4 minute. Ţin să felicit echipa lui Băban, care are o organizare în joc foarte bună, o apărare agresivă şi un spirit de luptătoare din minutul 1 până în minutul 60.”

22 septembrie 2008 | 18:16 detalii:www.hcmbaiamare.ro

Declaraţiile de la conferinţa de presă de azi

După cum vă anunţam astăzi a fost organizată o conferinţă de presă la HCM. Iată concluziile de azi:

Ioan Băban:„După două zile de refacere, am început pregătirea pentru meciul cu Oltchim. Sper ca toate jucătoarele să fie apte duminică. Ne aşteaptă un meci extrem de dificil. Sper să jucăm din nou cu sala plină, la fel ca în jocul cu Rulmentul, deoarece publicul ar putea fi al optulea jucător al HCM-ului.”
Florin Marinca:„Sper să avem un arbitraj corect din partea cuplului ieşean Anton – Cristea, nu aşa cum s-a întâmplat la prededentul meci arbitrat de cei doi în Baia Mare, acum 3 ani, când ne-au tocat mărunt şi au fost scoşi din sală de jandarmi.”
Daniel Kotecz:„HCM va întâlni o formaţie care se confundă cu naţionala de senioare a României, toate cele 19 jucătoare autohtone din lotul echipei Oltchim având în palmares cel puţin un meci disputat în echipamentul tricolor. La acestea se mai adaugă şi două straniere, Szücs Gabriella şi Borbás Rita, din naţionala Ungariei.”

18 septembrie 2008 | 18:16 detalii:www.hcmbaiamare.ro

Încep pregătirile pentru EHF

La HCM nu e timp de răgaz şi după ce săptămâna trecută fetele au obţinut un rezultat de egalitate în meciul cu Rulmentul Braşov urmează alte două partide foarte importante pentru băimărence. Aşadar la sfârşitul acestei săptămâni HCM va juca în campionat cu Oltchim iar apoi va urma dubla manşă din turul II al Cupei EHF cu Brăila. Tocmai pentru a fi puse la punct şi ultimele detalii clubul băimărean va organiza joi (18 septembrie) o conferinţă de presă. Subiectele principale vor fi meciul cu Oltchim şi evident cele două meciuri cu Brăila din Cupa EHF. Tot în aceste zile EHF a delegat şi arbitrii respectiv observatorii la meciurile din competiţia internaţională. Dubla manşă dintre HCM şi Dunărea va fi arbitrată de: Valerija Guseva/Stella Vartanijan din Rusia în tur, iar returul de la Baia Mare va fi fluierat de Mikhail Mayeuski/Yuri Tereshchenkov din Belarus.

16 septembrie 2008 | 22:16 detalii:www.hcmbaiamare.ro

Declaraţii după remiza cu Rulmentul

HCM Baia Mare a remizat pe teren propriu cu Rulmentul Braşov, scor 29-29. Iată ce au declarat cei doi tehnicieni la conferinţa de presă de după meci:

Ioan Băban, antrenor principal HCM Baia Mare: „Noi ne-am depăşit un pic conditia la acest joc. Fetele au pus mult suflet şi mi-au amintit de victoria cu Ikast. Pe final de meci brasovencele au fost mai proaspete, avand rezerve de nivelul titularelor.”
Herbert Muller, antrenor principal Rulmentul: „Le felicit pe băimarence pentru punctul câştigat azi. Am fost conduşi înca de la început şi am intrat greu in joc. Dacă atacul a funcţionat bine, în schimb în apărare am jucat slab şi am primit prea multe goluri. Mai avem nevoie de timp pentru a pune la punct relaţiile de joc.”

14 septembrie 2008 |14:56 detalii:www.sportlocal.ro

ARHIVE PAGINA HCM

Reclame

3 responses

27 06 2008
Vlad

Super siteu sa nu plece camelia balint:((

3 07 2008
Madalina

Daca, Camelia va considera de cuviinta ca ii va fi mai bine la Rulmentul…atunci…noi o sprijinim…Daca va ramane la HCM va face o alegere buna…pt ca merita sa ramana…este un mare plus pt toata echipa HCM.
Totul depinde de ea…Ea decide…asa k noi ar trebui sa o sustinem oricare ar fi alegerea ei… bafta.!!!

4 07 2008
handbalbaiamare

Camelia a ramas, ea mai are contract cu HCM 2 ani si a decis sa mai ramana un an. Normal ca si daca ar fi plecat noi am fi sustinut-o dar ii multumim pentru alegerea facuta.
%d blogeri au apreciat asta: