Juniori

ŞTIRI

Turneu de juniori II la sfârşitul săptămânii

Juniori IILa sfârşitul acestei săptămâni sala de sport a şcolii Vasile Alecsandri (nr.5) va găzdui un turneu de handbal la nivel de juniori II masculin. La acest turneu vor participa echipele din seria J a CN de juniori II: CS Extrem Baia Mare, CSS 2 Baia Mare, CS Marta Baia Mare şi LPS Bistriţa. Programul meciurilor este următorul:
Sâmbătă, 15 noiembrie:
CS Marta Baia Mare-LPS Bistriţa
CSS 2 Baia Mare-Extrem Baia Mare
CS Marta Baia Mare-Extrem Baia Mare
CSS 2 Baia Mare-LPS Bistriţa

Duminică, 16 noiembrie:
CS Marta Baia Mare-CSS 2 Baia Mare
Extrem Baia Mare-LPS Bistriţa

13 noiembrie 2008 |19:33

Rezultatele din prima etapă a juniorilor I băimăreni

La sfârşitul acestei săptămâni s-a disputat la Cluj prima etapă din cadrul Campionatului Naţional de Juniori I. Cele trei cluburi băimărene evoluează în seria G. Rezultatele înregistrate în seria mai sus menţionată au arătat astfel:
LPS Cluj Napoca-Gr. Sc. Unirea Cluj Napoca 16-34
CSS nr. 2 Minaur Baia Mare-Extrem Baia Mare 21-34
LPS Bistrita-Marta Baia Mare 55-27
În clasamentul seriei G conduce LPS Bistriţa (2 puncte), urmată de Gr. Şc. Unirea Cluj Napoca (2p). Pe locul 3 se clasează Extrem Baia Mare, iar pe ultimele 3 locuri se clasează perdantele etapei, după cum urmează: CSS 2 Baia Mare pe locul 4, LPS Cluj Napoca pe 5 iar pe 6 CS Marta Baia Mare, toate 3 cu câte 0 puncte.

22 septembrie 2008|20:00

Juniorii de la CS Marta au efectuat un turneu în Austria

Grupele de juniori III de la Clubul Sportiv Marta au efectuat săptămâna trecută un stagiu de pregătire în Austria unde au jucat mai multe amicale. Grupa de juniori III este antrenată de de Anica Feier iar fetele sunt antrenate de Maria Pop. Campionatul naţional de juniori III debutează pe 19 septembrie la băieţi şi pe 3 octombrie la fete.

6 septembrie 2008|21:19

Cupa CSS 2 la handbal feminin

Clubul Sportiv Şcolar 2 Baia Mare, în colaborare cu Direcţia pentru Sport a Judeţului Maramureş şi Asociaţia Judeţeană de Handbal va organiza, în perioada 30-31 august, cea de-a patra ediţie a Cupei CSŞ 2 la handbal feminin. La competiţie vor participa echipele Transilvania Târgu Mureş (Divizia A), CSŞ Mediaş (Divizia A), CSŞ Viitorul Cluj-Napoca (Junioare I) şi gazdele de la CSŞ 2 Baia Mare (Junioare I). Jocurile vor începe sâmbătă, la ora 9, şi se vor disputa în sala de sport a Şcolii generale Nr. 5 din Baia Mare.

27 august 2008|12:50, sursa: www.sportlocal.ro

Elvetieni in vizita la CS eXtrem Baia Mare

Doua echipe elvetiene de handbal, una de juniori si o alta de seniori, se afla zilele acestea in Baia Mare, la un schimb de experienta cu CS eXtrem. Este vorba despre o delegatie de 25 de persoane, jucatori si oficiali.

“Vor sta la noi o saptamana, timp in care vom face o serie de antrenamente comune, dar si meciuri de pregatire. Vom vizita si judetul, respectiv statiunile Izvoare, Ocna Sugatag si vom merge si la Cavnic. Vrem sa le artam ca si noi avem locuri frumoase”, a declarat pentru citynews.ro presedintele eXtrem, Leontin Pop.

30 iulie 2008|11:48, sursa:www.citynews.ro

Junioarele de la CSS au plecat în cantonament în Bulgaria

Fetele de la CSS 2 Baia Mare au plecat ieri în Bulgaria unde vor efectua un stagiu de pregătire de 7 zile. În Bulgaria vor fie prezente toate cele 3 grupe de junioare ale clebului fetele fiind antrenate de, după cum urmează:

 • Junioare I: Adrian Palko
 • Junioare II: Simona Maior Paşca
 • Junioare III: Romeo Murariu
 • Plecarea a avut loc ieri, în jurul orei 22:00 din faţa sălii polivalente.

  24 iulie 2008 | 16:10
  Turnee internaţionale pentru CS Extrem

  Nici în această vară Clubul Sportiv eXtrem nu ocoleşte traseele internaţionale. În perioada 25-30 august, echipele de juniori III, fete şi băieţi, vor beneficia de un cantonament în Ansbach (Germania), unde vor avea şi jocuri cu echipe din Franţa şi Germania. Echipa de juniori I (masculin), în aceeaşi perioadă, va efectua un cantonamnet tot la Ansbach, după care va evolua în cadrul unui turneu internaţional la Bodensee. Nici junioarele I nu vor fi abandonate acasă, ele avînd confirmată participarea la un turneu în Dortmund, din 28 pînă în 31 august. Nu numai băimărenii vor merge spre ţări străine, ci şi… străinii vor veni la eXtrem. În primul rînd va veni în cantonament la Baia Mare, via eXtrem – în 27 iulie – o echipă de seniori din Elveţia, echipă de liga secundă. Elveţienii vor avea şi meciuri planificate pe semicercuri băimărene. Din 30 iulie şi pînă în 1 august se va disputa Cupa eXtrem – ediţia a cincea. Cu participare internaţională. De asemenea, eXtrem aşteaptă în această vară (în august, mai precis) oaspeţi din Anglia. Tot o echipă de seniori. Cu detalii despre toate aceste repere internaţionale, vom reveni. Informaţii furnizate de preşedintele CS eXtrem, Leontin POP.

  16 iulie 2008 | 16:20, sursa: Glasul Maramuresului

  Reunire pentru băieţii lui Marta

  Astăzi de la ora 10:00 a avut loc pe terenul de atletism, de lângă sala polivalentă, reunirea loturilor masculine a juniorilor de la clubul sportiv Marta. Pregătirea a început mai uşor cu o reacomodare la efort de mâine urmând a se trece la un antrenament mai susţinut. Antrenamentele se vor derula pe pista de atletism până pe 25 iulie când băieţii vor pleca într-un cantonament la Ocna Şugatag.

  14 iulie 2008 | 15:30

  Junioarele II ale CSS 2 se reunesc pe 21 iulie

  Fetele antrenate oficial de Ioan Băban, antrenamentele derulânduse însă sub comanda doamnei Simona Maior-Paşca se vor reuni pe data de 21 iulie la sala de sport a Şcolii Genereale nr.5. Anul trecut grupa feminină de junioare II a CSS-ului a obţinut locul 7 la turneul final de la Rm. Vâlcea. Le urăm fetelor mult succes în viitorul sezon competiţional şi o clasare cât mai bună în ierarhia finală.

  5 iulie 2008 | 16:20

  FESTIVALUL HANDBALULUI JUVENIL 2008

  În perioada 27-29 iulie Baia Mare găzduieste a V-a ediţie a Festivalului Handbalului Juvenil. Organizatorii evenimentului CS Extrem Baia Mare împreună cu o serie de sponsori au pus totul la punct astfel încât micii handbalişti să se simtă cât mai bine la Baia Mare. La start s-au adunat mai multe echipe din toată ţara care se vor lupta pentru un loc în finalele de duminică. Meciurile sunt găzduite de Sălile de sport a Şcolii nr. V şi Grupului Şcolar de Industrie Uşoară. Arbitrii competiţiei sunt juniori din cadrul clubuli sportiv Extrem.

  5 iulie 2008 | 12:44

  Flavius Gaie de la CS Extrem pleaca la Brasov

  Unul dintre cei mai talentati juniori de la CS Extrem Flavius Gaie va juca in urmatoarele 4 sezoane la divizionara A HCM Brasov care si-a propus ca obiectiv promovarea in Liga Nationala. Juniorii de la CS Extrem sunt la mare cautare. Andrei Buciuman a semnat cu HC Minaur, iar Filipescu si Chira vor juca la o alta echipa cu pretentii de promovare in LN, HCM Bucuresti. Si ceilalti handbalisti care au terminat junioratul au oferte dar deocamdata nu s-a luat nicio decizie in privinta lor.

  24 iunie 2008 | 20:22, sursa:www.sportlocal.ro
  Reclame

  One response

  3 07 2008
  Madalina

  Bravo tuturor…da trebuie sa le multumim si antrenorilor…care au fost alaturi de noi….Felicitari inca o data …
  Bafta tuturor:*
  %d blogeri au apreciat asta: