Meciurile următoare

HCM Stiinţa Baia Mare Oţelul Galaţi
Liga Naţională, Etapa a XII-a
Duminică, 18 ianuarie 2009, ora 11:00
Minaur Baia Mare – Poli Izometal Timisoara
Liga Naţională, etapa a XIV-a
Sâmbătă, 14 februarie 2009, ora 11:00
HCM Baia Mare-HC Leipzig
Optimi (meciul tur)
7/8 februarie 2009
Reclame

5 responses

5 07 2008
Master

dak minaur castiga in deplasare cu alea de sub ea in clasament eram vicecampioni nationali asa ii bn si locu 7 ……. nai cei face ii acasa – deplasare altfel d era numa aks castigam campionatu la distanta am incredere in jucatorii tineri care vor venii d aia zic k avem sanse in primele 5 d la anu

15 07 2008
Mada

minaur are valoare…si acasa dar si in deplasare…asa k daca se mabilizeaza…sezonul acesta ar putea obitne un lok mai bun decat 7…;)

14 08 2008
Eddie

Fara sa fiu rautacios sau doar de partea HCM-ului, trebuie sa recunostem ca e Minaur nu e o echipa care daca azi bate acasa Steaua, maine trebuie sa bata de exemplu la Timisoara. De multa vreme observ ca multe calificari in cupele eurpene s-au pierdut la limita(cu niste puncte pe care le puteam castiga fara prea mari probleme) si la un moment dat s-a pus intrebarea cum ca : Publicul din Baia Mare conteaza atat de mult ?
Da, conteaza insa atunci cum ne explicam viictoriile HCM-ului la Rapid sau alte formatii destul de valoroase(Nu contest ca Minaur nu a castigat nimic in deplasare) insa totusi cred ca problema nu e doar la nivel de jucatori…

20 08 2008
cristi

MINAUR E MINAUR

Editia trecuta de campioat Minaur ne-a adus multe bucurii la meciurile de acasa, victorii in fata celor mai puternice echipe: Steaua, Constanta, Resita si Dinamo ! Bravo Minaur ! As vrea ca si HCM Baia Mare sa reuseasca sa le bata pe Rulmentul si Oltchim, nu ca in ultima editie cand realmente au fost umilite pe teren propriu. Cel mai urat gust ne-a lasat meciul HCM – Rulmentul cand s-a vazut de la o „posta” ca a fost „blat” in contul victoriei din celalalt sezon in fata brasovencelor ! A fost, a trecut, dar nu mai vrem sa vedem asa ceva pe teren propriu. Poate ne bateau oricum brasovencele dar am fi vrut sa vedem ca jucatoarele noastre „mor” cu adversarele de gat! Inchei cu: HAI MINAUR, HAI HCM BAIA MARE !!! FORTA BAIA MARE !!!

20 08 2008
Eddie

Cum spuneam si REPET : E adevarat faptul ca minaur a batut acasa toate aceste echipe puternice, dar atunci de ce nu a batut la echipe mult mai slab cotate si practic de ce nu s-a calificat in cupele europene. Preferam sa piarda si minaur acasa cu constanta si steaua si sa bata ce era de batut. Si acuma nu te supara dar e mare diferenta intre campionatu’ la fete si cel al baietilor(gandestete putin ca la oltchim e aproape toata nationala pe cand la noi balint cand este in forma mare prinde lotu’. Iar brasovu este greu de batut pentru ca din nou are jucatoare net superioare fata de noi…si schimband subiectu vrei sa spui ca hcm nu ne-a facut bucurii(ikast, galati, skovde, etc)
Sunt curios akuma daca va mai bate minaur acasa toate aceste echipe..desi sper ca asa sa fie…
%d blogeri au apreciat asta: